Ny hemsida till Lennarts konditori

Lennarts konditori lanserade i dagarna sin nya hemsida i samarbete med Fem punkter. Sidan förmedlar Lennarts klassiska miljö och ger besökarna möjlighet att ta del av det gedigna sortimentet.

Surfa... Read More »


Eksjöhus får ny katalog

1000 tankar har blivit 112 sidor med 36 husmodeller när Eksjöhus nya huskatalog ser dagens ljus. Tillsammans med Duo Fotografi och Johan Lindqvist fotografi har vi producerat reportage och... Read More »


Ny tidning – Eksjö & co

I slutet av mars kom äntligen det första numret av Eksjö & co, den nya tidningen om Eksjö med fokus på handel och evenemang. Tidningen kommer ut med sju... Read More »


Logga och webb för Pure Balance

Anna Gustafsson är utbildad i akupressur och har startat företaget Pure Balance. Som nystartat företag är det extra viktigt att hitta en grafisk plattform som du använder när du... Read More »


Design och kampanj för Molewatcher

Molewatcher är en app utvecklad av Jan-Olof Svärd, läkare, kirurg och multientreprenör. Appen används för att regelbundet hålla koll på födelsemärken och se om de förändras över tid eller... Read More »


Lättare för bonde att söka gård

Att sälja eller köpa en bondgård utanför familjen är oftast ingen lätt process. För att underlätta för bönder som vill trappa ner och för unga lantbrukare att ta steget... Read More »


Stjärnklara ringar och smycken

Niklas Galte är guldsmeden med känsla för design. I en unik serie med ringar har han tagit fram personliga smycken som har moderna former. Niklas driver Smycka i Eksjö... Read More »


Mohawk får ny form

Mohawk Brewing är ett av Sveriges mest spännande bryggerier. Öl med attityd är deras motto – vilket också ska kännas när du besöker deras webbplats. Fem punkter har byggt... Read More »


Fina uterum får nytt hem på nätet

Expodul i Forserum tillverkar och säljer allt du behöver för ett komplett uterum. Trästommar eller stommar i aluminium. Isolerat eller oisolerat. Expodul fixar allt. När företaget skulle göra om... Read More »


Ett lite enklare sätt att bygga hus

När du bygger ett nytt Eksjöhus ska det vara lätt att välja allt från golv till tapeter och handtag. Därför har man nu samlat alla leverantörer i en och... Read More »


Gammal stad får ny webb

Hemsidan för Eksjös turistbyrå www.visiteksjo.se har fått en grafisk och teknisk uppfräschning på webben. Fem punkter har designat och byggt sidan... Read More »

Ny webb för Edström Logistics

S. Edström Logistics i Malmö är ett anrikt företag med över 100 år i transportbranschen. När företaget fick nya ägare i oktober var det dags att se över det... Read More »


Lagad webb för bilverkstad

S&S Bilservice är en Mekonomenverkstad i Eksjö. Behovet av en webb som är anpassad för både mobil, surfplatta och dator var stort eftersom allt fler söker information om allt... Read More »


Kundtidning för Almi Jönköping

Almi företagspartner i Jönköping ger varje år ut en tidning som går under namnet ”Växande företag”. I år fick Fem punkter uppdraget tillsammans med Eksjö media att producera hela... Read More »


Grafiskt koncept för Eksjö Julshow

Festligheter av olika slag håller på att bli synonymt med Eksjö. I december är det dags för Julshow på Olsbergs arena. Fem punkter fick uppdraget att ta fram ett... Read More »


Olsberg Arena bygger nytt…

För två år sedan stod den klar; en fullstor arena för evenemang och idrott. På webben har arenan inte haft något ordentligt hem förrän nu. Vi fick uppdraget att... Read More »


Modern webb för Bildfabriken

Eksjö Bildfabrik producerar förstoringar, canvas, banderoller och rollups. Företaget hade en webb som var svårnavigerad och ologisk. Fem punkter byggde en webb i wordpress som gör det lätt att... Read More »


Lockande webb för Eksjo GK

Eksjö Golfklubb har en av smålands finaste golfbanor. När webben skulle stöpas om fick Fem punkter uppdraget att göra en modern wordpress-sajt anpassad för klubbens behov. Vi gjorde bland... Read More »


Hög kvalitet är alltid ”prio”

Prio är en serie Eksjöhus som är designade för den som vill ha ett boende med hög kvalitet till ett lägre pris. Byggprocessen är standardiserad och Priohusen kan levereras... Read More »


Ett stall att längta hem till

Ydre-grinden är ett företag som under många år tillverkat och sålt stallinredning. När det var dags att göra en ny version av katalogen med hästinriktning fick Fem punkter uppdraget.... Read More »AKTUELLA PROJEKT

En del projekt är stora, en del är små. Några är snabba, andra långa. Vissa av dem sticker ut, andra är helt osynliga. En liten del är ganska galna, andra mer lågmälda. Oavsett vilket projekt du kommer med till oss, kommer vi att hjälpa dig med det vi är bäst på; Att hitta din röst som gör dig hörd i bruset.

Ny hemsida till Lennarts konditori

Lennarts konditori lanserade i dagarna sin nya hemsida i samarbete med Fem punkter. Sidan förmedlar Lennarts klassiska miljö och ger besökarna möjlighet att ta...

Eksjöhus får ny katalog

1000 tankar har blivit 112 sidor med 36 husmodeller när Eksjöhus nya huskatalog ser dagens ljus. Tillsammans med Duo Fotografi och Johan Lindqvist fotografi...

Ny tidning – Eksjö & co

I slutet av mars kom äntligen det första numret av Eksjö & co, den nya tidningen om Eksjö med fokus på handel och evenemang....

Logga och webb för Pure Balance

Anna Gustafsson är utbildad i akupressur och har startat företaget Pure Balance. Som nystartat företag är det extra viktigt att hitta en grafisk plattform...

Design och kampanj för Molewatcher

Molewatcher är en app utvecklad av Jan-Olof Svärd, läkare, kirurg och multientreprenör. Appen används för att regelbundet hålla koll på födelsemärken och se om...

Lättare för bonde att söka gård

Att sälja eller köpa en bondgård utanför familjen är oftast ingen lätt process. För att underlätta för bönder som vill trappa ner och för...

Stjärnklara ringar och smycken

Niklas Galte är guldsmeden med känsla för design. I en unik serie med ringar har han tagit fram personliga smycken som har moderna former....